Dimecres 20 d’abril, tingué lloc a l’Ajuntament de Vilanova del Camí l’acte de signatura del conveni de col·laboració amb l’Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia. Per part de l’Ajuntament signà l’alcaldessa, Il·lma. senyora Noemí Trucharte, i per part de DCA Anoia la seva presidenta, Maria del Carme Piñas.

DCA Anoia és una associació sense ànim de lucre que organitza activitats terapèutiques i rehabilitadores adreçades a persones que han patit DCA (ictus, TCE, aneurismes, tumors o infeccions cerebrals, anòxies). Són persones que, havent nascut sense cap tipus de dany cerebral, pateixen en un moment posterior de la seva vida lesions cerebrals que porten a una afectació del funcionament cognitiu, emocional, conductual i/o físic 

La col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí és una subvenció de 600,00 euros destinada al programa d’activitats de DCA Anoia per a l’any 2022.

Amb la seva col·laboració, l’Ajuntament de Vilanova del Camí fa palesa la seva sensibilitat i empatia amb les persones afectades de DCA de la comarca i fa possible la programació d’activitats destinades a la seva rehabilitació.