Dins el marc de la seva política de responsabilitat social corporativa (RSC), la multinacional de solucions de recursos humans Synergie ha renovat el conveni de col·laboració amb l’Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia, per tal de participar i col·laborar en la millora de la reinserció social, educativa, ocupacional i laboral de les persones afectades de DCA.

El conveni subscrit contempla un vessant econòmic, amb una donació de 1.500,00 euros destinats a les activitats i tallers que organitza DCA Anoia, i un altre d’assessorament i formació en matèria d’ocupació, que facilitarà la reinserció en el mercat laboral de persones amb DCA. Aquest assessorament es durà a terme en la delegació que Synergie té a Igualada, la capital de l’Anoia, i tindrà caràcter gratuït per a les sòcies i socis de DCA Anoia.

Per a Sílvia Balcells, Directora General de Synergie Espanya, “la renovació de l’acord de col·laboració suposa la reafirmació del compromís de Synergie amb la inclusió laboral i el foment de la igualtat d’oportunitats a l’àmbit laboral”.

Una vegada més, Synergie fa palès el seu compromís ètic amb la comunitat en què està implantada.