El passat 28 de desembre es posà a la venda el llibre “La cuina de la Marina”, un llibre fet des de l’amor i per amor.

La Marina és una sòcia de DCA Anoia que fa uns mesos va patir un ictus, a conseqüència d’això pateix una afàsia que és un trastorn del llenguatge que en ella es manifesta amb dificultats de l’expressió oral i escrita i, per tant, de la comunicació amb l’entorn. 

No poder comunicar-se amb els familiars i amics és molt dur i és més freqüent del que la gent pensa. Amb l’ictus, la Marina va perdre les paraules, també la memòria de la cuina que tant li agradava. 

La Marina és la mare d’una gran família que se l’estima molt. La seva filla Cristina va pensar que aquelles receptes que amb tant de carinyo la Marina havia anat recopilant en petites llibretes les podria recollir en un llibre i que això ajudaria la seva mare i la faria feliç. Juntament amb la seva cosina Anna, que n’ha fet les il·lustracions, ha editat aquesta petita joia que ha vist la llum aquest Nadal. Una part dels beneficis de la venda del llibre són per a l’Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia.

El DCA irromp a traïció i la  persona que el pateix està obligada a viure un dol, perquè hi ha una pèrdua: la pèrdua  d’una part d’un mateix, d’una forma de vida, d’un cos i un cervell que potser ja no respondran com ho feien.  Però un DCA no li passa només a la persona. Li passa a una família, a una parella, a un grup d’amics.

Des de l’Associació DCA Anoia volem ajudar les persones afectades a adaptar-se a la seva nova situació per tal que recuperin l’autoestima i millorin la seva autonomia. Però també volem ajudar les persones del seu voltant, les parelles, els pares i les mares, els   fills i filles.

Amb la compra d’un exemplar de “La cuina de la Marina” ens ajudaràs a continuar amb la nostra tasca. El pots adquirir telefonant o enviant un WhatsApp al telèfon 621 27 11 99, o bé escrivint un correu electrònic a info@anoiadca.org El preu de venda al públic és de 15 €.