Dissabte 14 de gener, DCA Anoia va organitzar una sortida als Llums de Sant Pau, que aquest any proposava un recorregut per l’Univers de la Llum, un passeig que ens va permetre endinsar-nos dins els misteris del cosmos: galàxies, estrelles, planetes, … amb més de vint instal·lacions dins el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. Un espai per fer volar la imaginació.

DCA Anoia és un espai de suport, afecte i acompanyament a les persones amb dany cerebral adquirit i les seves famílies. A banda de les activitats de rehabilitació i consolidació de les millores adquirides, també organitzem activitats culturals i de lleure, en aquesta ocasió hem estat cinquanta-tres socis, familiars i amics que hem pogut gaudir d’aquesta experiència. Si voleu obtenir més informació, podeu visitar la nostra pàgina web: www.anoiadca.org