La Fundació Pinnae, dins la convocatòria de projectes 2023 Impuls pel territori i en la modalitat de projectes d’àmbit social, ha resolt col·laborar amb DCA Anoia amb una aportació de 10.000 euros per al projecte d’activitats “Viure amb DCA”.

La Fundació Pinnae és l’hereva de l’antiga Obra social de Caixa Penedès i cada any obre la convocatòria de projectes Impuls pel territori, dirigida a totes les entitats de la Vegueria Penedès en dues modalitats: àmbit social i àmbit cultural, mediambiental i/o esportiu.

Enguany, s’han presentat 60 projectes dins l’àmbit social, dels quals han resultat escollits 23, un dels qual és el de DCA Anoia. Aquesta subvenció permetrà dur a terme el desdoblament de les activitats i tallers, de manera que podran donar una atenció més personalitzada a les  sòcies i socis amb Dany Cerebral Adquirit.