Dissabte 28 d’octubre més d’un centenar de persones van assistir a la inauguració de l’espai d’activitats de l’Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia, situat al carrer Capellades, 15-17, d’Igualada. Després de la benvinguda de la presidenta de l’associació, el grup de cant dirigit per Marc Mateu va interpretar l’havanera La Bella Lola. Tot seguit, la banda Jazz t’has mullat va amenitzar el berenar que van compartir tots els assistents.

A banda de socis, familiars, amics i coneguts, a l’acte van assistir l’alcalde d’Òdena, senyor Jaume Xaus, els regidors de l’Ajuntament d’Igualada senyora Carme Riera, senyor Miquel Vives i senyor Pau Ortínez, el regidor de l’ajuntament de Calonge de Segarra senyor Marcel·lí Castells, la regidora de l’ajuntament de la Pobla de Claramunt senyora Berta Pons, el president del Rotary Club d’Igualada senyor Joan León, la senyora Raquel Miserachs i el senyor Jordi Miserachs en representació de la Fundació Sant Crist d’Igualada Mn. Còdol, així com representants d’algunes de les associacions de pacients de la comarca. A tots ells els agraïm que ens acompanyessin en un dia tan especial per a la nostra entitat.

+