El passat dimarts 21 de juny, els representants de CaixaBank: la senyora Rosa Marimon, Responsable Acció Social de la DAN de l’Anoia Baix Llobregat Nord, el senyor Eduard Terre, director de l’oficina de la Masuca, i la senyora Dolors Guixà, de l’oficina de Santa Margarida de Montbui, en nom de la Fundació “la Caixa” van lliurar a l’Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia un xec per import de 5.000,00 euros destinats a l’adquisició de mobiliari i equipament informàtic per al local on l’entitat realitza les seves activitats, carrer Piera, 24 baixos, d’Igualada.

A l’acte van assistir nombrosos socis i sòcies que van voler agrair i celebrar aquesta donació que permetrà a DCA Anoia oferir un millor servei a les usuàries i usuaris dels tallers i activitats de rehabilitació que l’entitat du a terme.

DCA Anoia és un espai de suport, afecte i acompanyament a les persones amb dany cerebral adquirit i les seves famílies. Amb aquest ajut, CaixaBank fa palès el seu compromís amb les persones i les entitats del territori.