L’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia han signat un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament atorga a l’Associació una subvenció nominativa de 600,00 euros destinada al programa d’activitats de l’any 2021.

DCA Anoia és una associació sense ànim de lucre que organitza activitats terapèutiques i rehabilitadores adreçades a persones que han patit DCA (ictus, TCE, aneurismes, tumors o infeccions cerebrals, anòxies). Són persones que, havent nascut sense cap tipus de dany cerebral, pateixen en un moment posterior de la seva vida lesions cerebrals que porten a una afectació del funcionament cognitiu, emocional, conductual i/o físic. Tots estem exposats a poder patir un DCA.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí amb la seva col·laboració fa palesa la seva sensibilitat i empatia amb les persones afectades de DCA de la comarca i fa possible la programació d’activitats destinades a la seva rehabilitació.